ТИЖДЕНЬ педагогічної майстерності

початкових класів 

(25.02.2019 - 01.03.2019)


День четвертий


       В актовій залі закладу відбулося інсценування казки "Пан Коцький" під керівництвом вчителя музичного мистецтва Позняк Ірини Вільянівни, класних керівників 3-х класів. Героями казки були:
Автор 1- Ногіна Д. 3-Д клас
Автор 2 - Єфанова А. 3-А клас
Дід - Здоренко В. - 3-А клас
Баба - Чижик Д. - 3-Д клас
Пан Коцький - Мірошниченко А. -3-Г клас
Ведмідь - Піддубний Богдан - 3- Г клас
Лисички - Невдаха С. та Онуфрієнко Є.- 3-В клас
Зайчик - Жосан В. - 3-Д клас
Білочка - Вербицька Є.- 3-Б клас
Вовк - Дуднік В. - 3-Б клас
       Учні продемонстрували свої акторські здібності та подарували море позитивних емоцій своїм однокласникам, батькам, вчителям.













      

     

      На ГПД 1-Б класу вихователь Чернишова Тетяна Анатоліївна провела виховний захід на тему "Перлинки української мови". Вихованці  розгадували ребуси,  складали з літер слова , знайомились з висловами про мову, поповнюючи свій словниковий запас новими словами. Захід пройшов в азарті пізнання цікавого та нового!








        А на ГПД 1-В класу вихователь Сергієнко Надія Леонідівна провела виховний захід на тему: " Я вивчаю мову золоту", на якому вихованці відправились до Лісової школи. На занятті лунали чистомовки, скоромовки, пісні. Лісові мешканці приготували для дітей цікаві завдання, які вони  із задоволенням виконували. Мовні ігри допомогли вихованцям повторити вивчені звуки та букви, закріпити вміння аналізувати слова.


       Учні 2-4 класів долучилися до Всеукраїнського конкурсу "Стежками Каменяра", присвяченому творчості Івана Яковича Франка в номінації "Ілюстрації до творів великого письменника". Вчителі створили виставку малюнків учнів, а найкращі роботи були надіслані заступником директора Шлєєвою І.І. до Києва.Сподіваємось, що наші учні займуть призові місця!

























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу